Gårdsbutiken

GÅRDSBUTIKEN ÄR VARJE SÖNDAG SOM VI HAR KUNDDAG 10-19-00

I vår gårdsbutik är tanken att du som nyblivande djurägare eller återkommande kund ska kunna köpa allt du behöver till ditt djur, vår vision är att kunna erbjuda bra kvalivativa produkter till ett bra pris. Allt foder och strö håller hög kvalite och hö och halm är från närproducerande bönder.

Vi erbjuder också möjligheten till att köpa begagnade burar, sele, matskålar osv till ett bra pris.

Vid avvikande öppettider meddelar vi alltid det på vår facebooksida och instagram så planerar du att besöka oss så ta en titt där först.

foderboden

NYTT! Beställ dagen innan och hämta när det passar dig, Covidsäkert till 100% och foderboden har kodlås för allas säkerhet.

Vi tar kortbetalning, swish eller faktura. 

Strö, hö och halm

närproducerat hö

Pris: 80:-/bal (ca 10-12kg) eller 50:- per säck (125L)

Närproducerad halm

Pris: 60:-/bal (10-12kg) eller 40:- per säck (125L)

damfritt spån i storbal

Pris: 80:-/bal 300-400L

Yesbox de luxe

Den här varianten är dammsuget och sållat fritt från små partiklar, totalt dammfritt och något grövre, används ofta på veterinärkliniker. 

Pris: 110:-/bal 300-400L

kanin/marsvin/gnagargodis


Du väljer själv om du vill ha en mix eller enbart utav någon grönsak/frukt. Allt är förpackat i plastpåsar men rekommenderas att ha luftigt för bästa hållbarhet eller i en tex. Glasburk.

Vi har följande smaker:
Ärtor, Äpple, Morot, Päron, Banan, Vitkål. (20:-/påse)

För att förhindra att detta blir gammalt eller stående så gör vi efter beställning och har bara fåtal i lager.

Träflis i säck

Beställningsvara

Träflis från gården i 90L (35kg) 80:-/st

Lägger man ett 5 cm tjockt lager räcker en säck till ca 1,5m². Flisen säljs in nätsäck. Lämpligt till hagar, stigar eller liknande.  

Profine kaninfoder

Foderserien är tillverkad med 100% naturligt innehåll, fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser. Därför är fodret helt säkert och naturligt för alla smådjur. I naturen är smådjurens kost kontrollerad av deras naturliga instinkter och behov, därför är det av stor vikt att utfodra med rätt foder och kvalitet. Detta kommer att förbättra både livslängd och livskvalitet.

Ett urval ur gårdsbutiken

Här nedan finns en samling med smått & gott från vår gårdsbutik. Pågrund av att vårt utbud ibland varierar så har vi valt att bara ha med våra stående produkter på hemsidan men har utöver det mycket aktivering och tillbehör.